Winnen: 2 x een Philips Hue Twilight 3-in-1-nachtlamp t.w.v.€ 279.99

Ontwaken. Ontspannen. Opladen.

Philips Hue Twilight
Philips Hue

Heerlijk ontspannen in slaap vallen en uitgerust weer wakker worden? Dat doe je met de nieuwe Philips Hue Twilight, een 3-in-1 nachtlamp die een zonsopgang en -ondergang nabootst en je biologische (slaap)ritme ondersteunt. Als je hem eenmaal geprobeerd hebt, wil je nooit meer zonder. Wij mogen twee Philips Hue Twilight nachtlampen ter waarde van € 279.99 verloten. Doe snel mee!

Een nachtlampje dat het natuurlijke 24-uursritme van jouw lichaam ondersteunt. Dat is de nieuwe Philips Hue Twilight nachtlamp: een knap staaltje technologie omringd door een uniek design. Drie verschillende toepassingen zorgen voor een unieke beleving én ondersteunen je biologische (slaap)ritme: slaap- en ontwaakverlichting, focusverlichting én sfeerverlichting.

Opladen terwijl je slaapt

De Philips Hue Twilight helpt je een regelmatige slaaproutine aan te houden, rustig in slaap te vallen en helemaal opgeladen wakker te worden. Met twee afzonderlijk regelbare lichtbronnen bootst dit nachtlampje het brede kleurenpalet na in zowel het ochtend- als avondlicht met unieke ColorCast-technologie. Gebruik het voorste licht als leeslamp en de achterste lichtbron om je slaapkamer te verlichten met een prachtige gloed. Het compacte ontwerp past gemakkelijk op een nachtkastje en is voorzien van twee aanpasbare knoppen om het licht te bedienen, naast de bediening via de Philips Hue-app.

Philips Hue
Philips Hue

 

Zes verschillende lichtscènes

Met één knop blader je door zes nieuwe lichtscènes, zoals 'Opstaan' of 'Slaperig'. Met de andere activeer je de nieuwe 'Sunset Go to Sleep'-automatisering, die een zonsondergang simuleert met een rijke mix van rode tinten, zodat je rustig en ontspannen in slaap kan vallen. Blauw licht onderdrukt de aanmaak van melatonine. In deze scènes zit daarom geen blauw licht, zodat je echt kunt ontspannen voor je naar bed gaat¹. Daarnaast kan je ook een ontwaakautomatisering instellen, waardoor het licht geleidelijk helderder wordt, zodat je zachtjes wakker wordt met de warme kleuren van de ochtendzon. Door op deze subtiele wijze de zonsopkomst te simuleren, word je met het Twilight nachtlampje in een betere stemming wakker².

De Twilight scenes zijn wetenschappelijk onderbouwd en door experts ontworpen. Ze helpen je om de hele dag energieker te voelen. En door de ColorCast technologie wordt je slaapkamer mooier dan ooit. De Philips Hue Twilight is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De adviesprijs is € 279.99. Je bekijkt alle Philips Hue producten in hun digitale showroom.

Philips
Philips Hue

Over Philips Hue

Philips Hue is de wereldleider in slimme verlichting. Met zijn assortiment slimme LED-lampen, verlichtingsarmaturen, sensoren en slimme schakelaars brengt Philips Hue slimme verlichting in het dagelijks leven. Met het slimme verlichtingssysteem bepaal je de sfeer met prachtige kleuren en lichtscènes, stel je handige timers en automatiseringen in om je veiliger te voelen in je omgeving, gebruik je het beste licht voor jouw dagelijkse activiteiten en maak je het leven simpelweg makkelijker.

¹Philips Circle of Light whitepaper, 2014 
²C J Hilditch, N H Feick, L R Wong, N G Bathurst, E E Flynn-Evans, 0175 Light Improves Alertness and Mood During the Sleep Inertia Period Following Slow Wave Sleep, Sleep, Volume 43, Issue Supplement_1, April 2020, Pages A69–A70, 1 

Kansje wagen?

Helaas, deze prijsvraag is gesloten. Prijswinnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen.

 

Auteur